"Vårt engagemang och omtanke om våra kunder är viktigt för oss."

Anyo bygger långvariga relationer både med kunder och medarbetare.
Vi är engagerade, effektiva och flexibla. Dina behov står i fokus och tillsammans utvecklar vi vårt samarbete. Då frigör du tid och får energi att ägna dig åt det du verkligen brinner för - ditt eget företag. Att anlita en ekonomikonsult är en investering som betalar sig!


Nedan kan du läsa några uttalanden från våra kunder:

Lund International School

We have experienced a lot of support since we started working with Anyo and it feels great that we can always turn to Anyo's expertise for any questions we may have. Your continuous support goes well beyond the regular accounting matters, for which we are very grateful. Great staff and a great company!

Melani Moniharapon
International Preschool of Lund

Kundrelationer

Grespo AB

Jag rekommenderar Anyo till andra. Det är en trygghet för nystartade och små företag. Vårt behov av ekonomiska tjänster har alltid tillgodosetts. Ansvarsfördelningen mellan mig och Anyo är tydlig. Det fungerar på ett bra, praktiskt och naturligt sätt.

Gösta Oscarsson, VD
Grespo AB

TerraNet AB

För att vi ska kunna vara vinnare så måste jag fokusera på mitt arbete, företagsledning. Att få avlastning med hela ekonomi- och administrationsarbetet är en nyckel till framgång för mig. För att kunna genomföra bra styrelse-, kund- och finansieringsmöten behöver jag bra underlag och rapporter. Jag är mycket nöjd med Anyo Ekonomi som alltid ställer upp, har hög tillgänglighet och alltid löser uppgiften.

PO Johannesson, VD
TerraNet AB